Auteur /Onbekend

Werken van Onbekend in de Digitale Joodse bibliotheek
Pakkettenrapport Rode Kruis (1947)
Korte levensbeschrijving van Auteurhttp://www.joodsebibliotheek.nl/cb/img/schrijvers/anoniem.pngOnbekend
Van de boeken op deze pagina is niet, of niet helemaal duidelijk wie de auteur is. In sommige gevallen is de auteur onbekend. In andere gevallen is de auteur niet één persoon, maar een commissie of een groep onbekende personen.

Hebt ù ontbrekende boeken of informatie over auteurs?
Beschikt u over boeken die u niet in deze bibliotheek hebt gevonden? Bent u bereid die ter beschikking te stellen zodat andere geïnteresseerden ze ook kunnen lezen? Hebt u informatie over één van de schrijvers? Documenten die de moeite waard zijn? Als u kunt helpen de Digitale Joodse bibliotheek verder te completeren, neem dan contact met ons op.

 
sluiten
×
Deze Digitale Biblotheek, met inmiddels meer dan 500 boeken, stellen wij u kosteloos ter beschikking. U kunt de boeken online lezen of downloaden. Gratis. En dat houden wij zo. Ook in de toekomst zullen wij u al deze boeken gratis aanbieden. Maar het onderhouden en uitbreiden van deze bibliotheek is een kostbare zaak. Wij vragen u om een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.